Fuvarozás

Fuvarozás

Sokéves vágott virág kereskedési tapasztalattal a hátunk mögött bátran állíthatom hogy vágott virágot is megvenni olyan minőségben és áron, hogy az felvegye a versenyt a konkurenciával se egy egyszerű feladat, de a növényeknek szállítmányozása A-ból B-pontba se egy elhanyagolható feladat.

Ha visszaemlékszem a kezdetekre akkor nem volt kérdés hogy mikorra érkezik a virág az adott érkezési napon délelőtt vagy késő este, örültünk, hogy az alvállalkozó akit a szállítással megbíztunk megérkezett, és leszállította a vágott és cserepes virágot nagyobb probléma nélkül.

De ma már a felgyorsult világban már 1-2 óra késés miatt is komoly hátrányba kerülhet az ember a konkurenciával szemben.

Cégünk felismerte ennek a fontosságát és 2010-ben úgy döntött hogy kihasználva a piacban rejlő lehetőségeket a meglévő gépparkot kibővítve, részt kíván venni a vágott és cserepes virág szállítmányozási piacán.

Az engedélyek beszerzése után 4 db új Scania tgk bővítette a gépparkot, ami a kor követelményének megfelelően képes kiszolgálni a megrendelőket.

Ezek a járművek folyamatosan járnak hetente kétszer Hollandiában, autóinkon mindig 2 sofőr van és, négy kézben vezetik, így van biztosítva a pontos érkezés a le és felrakodáshoz.

Vállalunk komplett és rész szállítmányokat főként Hollandia Aalsmeer és környékéről, így meggyorsítva a fuvarfeladatok elvégzését. Állandó rakodási napok kedden és pénteken, érkezés másnap kora reggel!

Vannak állandó és alkalmi szállítási feladataink és remélem Önt is a csapatunk tagjaként üdvözölhetem hamarosan!

Kapcsolattartó fuvar szervező:

Madarász Sándor

Tel.: 30/ 92-16 -882

e-mail: