Hírek

2017. december 14.
KIÁRUSÍTÁS! Műfenyők és girlandok 30% kedvezménnyel
Vásárolj 2017.december 15-17. között műfenyőt és girlandot 30% kedvezménnyel! A kedvezmény online rendelés esetén és kecskeméti áruhzunkban is érvényes!
2017. december 13.
2017.december 18. - utolsó szállítási nap
Rendelj 2017.december 18-ig, és rendelésed garantáltan megérkezik karácsonyra, a fa alá! Ne feledd, 20.000 Ft felett INGYENES a szálítás!
2017. november 23.
Black Friday - 2017. november 24.
A Black Friday az év legjelentősebb vásárlási eseményévé nőtte ki magát az évek során. Idén mi is úgy döntöttünk, hogy először rendezzük meg ezt a fontos vásárlói eseményt! :)
2017. november 15.
Bankkártyás fizetés a Six Payment rendszerén keresztül
Biztonságban vagy! A biztonságos készpénzmentes fizetés miatt nem kell aggódnod – ez a SixPayments dolga. A SIX Payment Services neve egyet jelent a legmagasabb szintű biztonsági szabványokkal: Minden szolgáltatásuk szigorú szabványok szerinti tanúsítással rendelkezik, minden tranzakció a technika legújabb állása szerint van kódolva, csalásfelderítő rendszerünk pedig már az autorizáció során másodpercek alatt automatikusan felismeri a gyanús tranzakciókat.
2017. november 03.
Adventi készülődés
Tedd hangulatossá otthonod karácsonyra, sőt az azt követő időszakra is! Az ehhez szükséges kiegészítőket, dekorációs elemeket egyaránt megtalálod webáruházunkban. Válogass a gyertyák, ajtó- és ablakdíszek, karácsonyfadíszek kavalkádjából! Rendelj online, vagy személyesen az üzletben!

Termékeink

Fizetési és szállítási feltételek
Küldje el ajánlatkérőjét.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesíthessük aktuális újdonságainkról.
Készítette: DevelMedia